Bona tarda a tothom! ( tu…tot…tooothooom… )
Primer de tot us dono la benvinguda al bloc de la Divi!! Gràcies pel vostre suport i els vostres ànims, aquest projecte veu la llum, així com el Facebook ( http://www.facebook.com/cakesdivi ) i l’Instagram ( @divicakes ).
Espero que gaudiu com jo gaudeixo fent dolços, que feu les receptes, interaccioneu, pregunteu, estic aquí !!
I no m’enrotllo més i anem amb la primera recepta, que a mi m’encanta, és una aposta segura, i si us agrada la xocolata és boníssima!!
Brownie d’Oreos
És tan fàcil! I la podeu fer pràcticament en qualsevol tipus de motllo, quadrat, rodó, en porcions, com vulgueu! Jo el vaig fer en un motllo rectangular.
INGREDIENTS
-200 grs de xocolata negra ( de cobertura )
- 165 g de mantega
-
165 grs de sucre moreno ( si no el voleu tant dolç podeu fer 100 grs de sucre normal i 65 grs de sucre moreno )
-
2 cullerades de farina
-
1 cullerada cacau en pols
-
2 rovells d’ou
-
3 ous
-
2 culleradetes d’ extracte de vainilla
-
1 pessic de sal
-
1 paquet de galetes Oreo
-
sucre glacé ( per decorar )
ELABORACIÓ
Escalfem el forn a 180º. Agafeu el vostre motllo i untem amb mantega i farina. Jo personalment, des de fa molts anys faig servir esprai desemmotllant ( el venen a botigues especialitzades en rebosteria, avui en dia en teniu per a tot arreu! ).
En un cassó a foc baix, desfem la mantega i la xocolata, quan estigui tot desfet, reservem.
Batem els ous, els rovells i la vainilla fins que tripliqui el seu volum, amb una textura cremosa i groguenca. Afegim el sucre poc a poc, esperant que s’incorpori per complert. Baixem la velocitat i afegim la barreja de xocolata i mantega que hem reservat abans, poc a poc, que tot quedi homogeni.
És el moment de la farina i el cacau en pols ( jo us recomano el de la marca Valor, no és de xocolata a la tassa, el que posa cacau en pols! de sabor no te rival! ) i el pessic de sal, tot barrejat, l’anem incorporant poc a poc, també a velocitat baixa.
Trenquem unes quantes Oreo i a mà ( perquè no es trenquin ) amb una espàtula, acabem d’incorporar-les. Al forn les galetes es desfaran i quedarà una textura cremosa i cruixent.
Aboquem al motlle, piquem al taulell de la cuina per treure les bombolles d’aire i decorem amb les Oreo, les trenquem i les posem per sobre, o amb les mini Oreos senceres.
Enfornem aproximadament 25-30 minuts a 180º. No el deixis més estona, si es fa més del compte, perd textura i consistència.
Un cop fora del forn, el deixem refredar totalment, el desemmotllem i el podeu tallar com vulgueu, el més normal és tallar-lo en quadradets petits i espolsem sucre glacé.
Si l’acompanyeu d’una bola de gelat, encara el feu més sublim!
Espero que el gaudiu moltíssim! I si el feu i voleu compartir-ho, no oblideu les etiquetes a les vostres fotos, tant a Instagram, Twitter, o Facebook ( feu servir el hastag #divicakes ) i si teniu cap consulta no dubteu en preguntar-me!
Petons i Bon Pastís !
Mmmmmmmmm. Te odio muxo! Molta sort nena!! Muack!!
M'agradaLiked by 1 person
Mmmmmm quina pintaaaaa!!! 😋😋
M'agradaLiked by 1 person
Que tengas mucha suerte!!!!!!!Venga que queremos mas recetas!!!!!Pero las dudas…..ya sabes que tengo linia directa!!jajajaja!!!XD
muak!!!!!!!!!!!!!
M'agradaLiked by 1 person
Me encanta….. que buena pinta :)
M'agradaLiked by 1 person