Brownie d’Oreos i Benvinguts!

Bona tarda a tothom! ( tu…tot…tooothooom… )

Primer de tot us dono la benvinguda al bloc de la Divi!! Gràcies pel vostre suport i els vostres ànims, aquest projecte veu la llum, així com el Facebook ( http://www.facebook.com/cakesdivi ) i l’Instagram ( @divicakes ).

Espero que gaudiu com jo gaudeixo fent dolços, que feu les receptes, interaccioneu, pregunteu, estic aquí !!

I no m’enrotllo més i anem amb la primera recepta, que a mi m’encanta, és una aposta segura, i si us agrada la xocolata és boníssima!!

Brownie d’Oreos

És tan fàcil! I la podeu fer pràcticament en qualsevol tipus de motllo, quadrat, rodó, en porcions, com vulgueu! Jo el vaig fer en un motllo rectangular.

INGREDIENTS

-200 grs de xocolata negra ( de cobertura )

  • 165 g de mantega

  • 165 grs de sucre moreno ( si no el voleu tant dolç podeu fer 100 grs de sucre normal i 65 grs de sucre moreno )

  • 2 cullerades de farina

  • 1 cullerada cacau en pols

  • 2 rovells d’ou

  • 3 ous

  • 2 culleradetes d’ extracte de vainilla

  • 1 pessic de sal

  • 1 paquet de galetes Oreo

  • sucre glacé ( per decorar )

 

ELABORACIÓ

Escalfem el forn a 180º. Agafeu el vostre motllo i untem amb mantega i farina. Jo personalment, des de fa molts anys faig servir esprai desemmotllant ( el venen a botigues especialitzades en rebosteria, avui en dia en teniu per a tot arreu! ).

En un cassó a foc baix, desfem la mantega i la xocolata, quan estigui tot desfet, reservem.

Batem els ous, els rovells i la vainilla fins que tripliqui el seu volum, amb una textura cremosa i  groguenca. Afegim el sucre poc a poc, esperant que s’incorpori per complert. Baixem la velocitat i afegim la barreja de xocolata i mantega que hem reservat abans, poc a poc, que tot quedi homogeni.

És el moment de la farina i el cacau en pols ( jo us recomano el de la marca Valor, no és de xocolata a la tassa, el que posa cacau en pols! de sabor no te rival! ) i el pessic de sal, tot barrejat,  l’anem incorporant poc a poc, també a velocitat baixa.

Trenquem unes quantes Oreo i a mà ( perquè no es trenquin ) amb una espàtula, acabem d’incorporar-les. Al forn les galetes es desfaran i quedarà una textura cremosa i cruixent.

Aboquem al motlle, piquem al taulell de la cuina per treure les bombolles d’aire i decorem amb les Oreo, les trenquem i les posem per sobre, o amb les mini Oreos senceres.

Enfornem aproximadament 25-30 minuts a 180º.  No el deixis més estona, si es fa més del compte, perd textura i consistència.

Un cop fora del forn, el deixem refredar totalment, el desemmotllem i el podeu tallar com vulgueu, el més normal és tallar-lo en quadradets petits i espolsem sucre glacé.

Si l’acompanyeu d’una bola de gelat, encara el feu més sublim!

Espero que el gaudiu moltíssim! I si el feu i voleu compartir-ho, no oblideu les etiquetes a les vostres fotos, tant a Instagram, Twitter, o Facebook ( feu servir el hastag #divicakes ) i si teniu cap consulta no dubteu en preguntar-me!

Petons i Bon Pastís !

Brownie d'Oreos

5 pensaments sobre “Brownie d’Oreos i Benvinguts!

Deixa un comentari