Frosting Xocolata

Hola!!

Recepta per no deixar de llepar-se el dits en hores!! És ideal per cobrir i farcir pastissos, decorar cupcakes, o menjar-ho directament a cullerades jajaja.

Aquesta entrada l’he fet paral·lelament amb la recepta de One Bowl Chocolate Cake, que millor que xocolata elevada al quadrat per un pastís??

Aquí teniu com es fa :

Frosting de Xocolata

Web Dark Chocolate Frosting

Ingredients :

  • 30 grams de cacau en pols ( Valor )
  • 300 grams sucre glacé
  • 150 grams de formatge crema ( tipus Philadelphia )
  • 225 grams de mantega
  • 250 grams de xocolata 70% ( del tipus Nestlé Postres )
  • 180 ml nata fresca ( sour cream )

Preparació

Desfer la xocolata al bany maria, deixar reposar i refredar una mica. Tamisem el sucre amb el cacau en pols i la sal.

Batem la mantega i el formatge, durant dos minuts. Afegim la barreja de sucre i cacau en pols fins que quedi totalment integrat.

Afegim la xocolata que em desfet al principi i continuem batent. Afegim la nata fresca i batem fins que tot quedi integrat.

Ara és quan l’heu de provar…. vigileu o no pareu!

Notes generals

  • Normalment aquest frosting és dels tous, per poder fer-lo servir millor, el podem deixar una mitja horeta a temperatura ambient o a la nevera uns 15 minuts,
  • Surt molta quantitat de frosting, si tan sols has de fer un pastís petit de 15 centímetres, tens suficient amb la meitat de la recepta.
  • Els ingredients sempre a temperatura ambient, recordeu.
  • La nata fresca, jo l’he trobada al mercadona, a la nevera al costat de la mantega.

 

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s